© Victoriano Moreno

Locatiebepaling van gestolen iPad doet Antwerpenaar de das om

Een 41-jarige man uit Antwerpen is dinsdagochtend door de politie voor verder onderzoek meegenomen nadat de locatiebepaling van een gestolen iPad tot bij hem leidde.

doro

Een 33-jarige Dendermondenaar ontdekte dinsdagochtend er ’s nachts was ingebroken in de bestelwagen van zijn werk, die geparkeerd stond in de Stierstraat. De dader had het raam rechts vooraan stukgeslagen en heel het voertuig overhoop gehaald.

De dief was aan de haal gegaan met verschillende elektrische werktoestellen en een iPad. Via locatiebepaling kon worden vastgesteld dat de tablet zich enkele straten verder in de buurt van de Marinisstraat in Borgerhout moest bevinden.

Het snelleresponsteam dat ter plaatse werd gestuurd zag een man een woning in de Marinisstraat binnengaan met een zware rode tas. Ze belden aan en vroegen aan de twee vrouwen die de deur openden of er een huiszoeking mocht uitgevoerd worden.

De vrouwen beweerden alleen in het huis te zijn en gaven hun toestemming. Al snel troffen de inspecteurs in de slaapkamer de man aan die ze hadden zien binnengaan. In de kamer lagen ook de iPad en diverse stukken gereedschap die uit de bestelwagen. waren gestolen

De 41-jarige verdachte uit Antwerpen, gekend voor eerdere diefstallen, werd voor verder onderzoek meegenomen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER