-
Volledig scherm
- © Google Maps

Vandalen slaan toe op stedelijke begraafplaats Mechelen: "Een trieste situatie"

Afgelopen nacht hebben vandalen vernielingen aangericht op een grote begraafplaats in Mechelen. "Een trieste situatie", zegt waarnemend burgemeester Marc Hendrickx (N-VA). De begraafplaats kreeg eerder al te maken met vandalen. De stadsdiensten hebben zo veel mogelijk schade proberen verhullen voor de drukte op Allerheiligen, een herdenkingsdag voor overleden familie of vrienden. 

17 reacties

  • Jan Van Rompaey

    6 jaar geleden
    Camera's genoeg in Mechelen om voertuigen te flitsen. Maar één camera aan de ingang van het kerkhof komt er niet omdat hij geen geld zou opbrengen; bende hypocrieten.
  • Jos Vaneerdewegh

    6 jaar geleden
    Men wil ,OVERAL, maar camera's hangen; Daar geven ze ook al niks meer om tegenwoordig Terug naar,RESPECT,voor andermans zaken en spullen; Desnoods het er,TERUG,inkloppen zoals vroeger. Vroeger was het,BETER, ja. Zeker weten;
  • Kansarax Buda

    6 jaar geleden
    Wat erg.. geen respect voor de nabestaanden..
  • Paul Boutsen

    6 jaar geleden
    En de politie...die flitste, op politiek bevel, verder. En zelfs al kennen ze de daders...politiek benoemde rechters of politieke correctheid verbiedt de daders echt te straffen, anders dan de gewone chauffeur!
  • Francis Brooks

    6 jaar geleden
    Als grafdelver zijnde heb ik dit probleem al meerdere keren aangekaart bij de leidinggevenden, maar ze weigeren camera's en/of dummies vanwege schending van de privacy.... Helaas voor de slachtoffers :(