EPA
Volledig scherm
© EPA

Dustin Hoffman beticht van aanranden stagiair

De Amerikaanse acteur Dustin Hoffman is door schrijfster Anna Graham Hunter ervan beschuldigd dat hij haar 'seksueel heeft lastiggevallen'. Volgens de actrice 'kon Hoffman zijn handen niet thuis houden', tijdens de opnamen van de televisiefilm 'Death Of A Salesman' in 1985.

16 reacties

  • Jurgen Van Den Bergh

    6 jaar geleden
    Niet iedereen die eens over uw rug of been wrijft is een predator. Dat is veel te kort door de bocht. Vele van deze dames(actrices) maken zich gewoon belachelijk door decennia na de feiten met deze aanklachten op de proppen te komen. Ik hoop dat valse beschuldigingen ook streng zullen aangepakt worden als blijkt dat de beschuldigingen met de haren getrokken zijn, want nu kunnen die dames iemand zijn leven ruïneren zonder enig bewijs. Ik vind dat niet normaal.
  • Lilianne Van Neylen

    6 jaar geleden
    Wat een zever zeg! Met deze onzin na 32 jaar nog eens in de belangstelling wilen komen. Als een man een oneerbaar voorstel of handeling doet kan iedereen NEEN zeggen op dat moment. Maar deze vrouwen hebben het niet gedaan. Dus toen alles voor de roem en nu maar klagen en zagen? Heel zwak en geen referentie voor ons geslacht.
  • Stieven Liesenborghs

    6 jaar geleden
    Ale, nog eentje, hoe verrassend. De aanranders zouden beter ook beginnen met de #MeToo, dan zijn we er meteen van verlost. Geloof er lang niets meer van, en wat nu bereikt? Niets ..
  • Timmie Smet

    6 jaar geleden
    Alleen al het feit dat die 35 jaar wacht... Dat is de echte schande!
  • Dirk De Cock

    6 jaar geleden
    Plots na meer dan 30 jaar,... Doet me denken aan De Bende van Nijvel,...met mondjesmaat vallen de maskers,... Wat wordt de grootste storm (in een glas water) ?