Madonna zat op een van de goedkoopste zetels in het vliegtuig.
Volledig scherm
Madonna zat op een van de goedkoopste zetels in het vliegtuig. © Facebook

Passagiers schrikken zich een hoedje wanneer ze ontdekken dat één van de bekendste vrouwen ter wereld in het vliegtuig zit

CelebritiesMaterial Girl-zangeres Madonna (59) heeft een geschat vermogen van minstens 800 miljoen euro, maar desondanks vloog de schatrijke Queen of Pop deze week economy class van Londen naar de Portugese hoofdstad Lissabon. Volgens passagiers in het Air Portugal zat de superster op één van de goedkoopste stoelen van 42 euro voor een enkelticket. 

26 reacties

  • Daniel Bauwens

    6 jaar geleden
    Ze ziet er wel ongelooflijk goed uit voor haar leeftijd, bovendien heeft ze evenveel recht om daar te zitten zoals iedereen. Waarom dat mensen daarover discussieren begrijp ik niet.
  • Nicky Bud

    6 jaar geleden
    Zit op rij 1, en heeft zeer waarschijnlijk 2 stoelen afgehuurd, E en F. Dit om rustig te zitten. Rij 1 is al nooit economy, zelfs niet bij RyanAir. En voor een vlucht van 2 uur en 45 min heb je echt geen luxe nodig.
  • Peter Buyck

    6 jaar geleden
    Ik had ze in ieder geval niet herkend. En bij uitbreiding. Kunnen we stoppen met roddelen over elkaar?
  • Rudolf Jorissen

    6 jaar geleden
    laat toch iedereen doen wat hij of zij zelf wil, als wij het geld hebben gaan we toch ook eerste class zitten, wat een heisa allemaal.
  • Nando Garcia Fernandez

    6 jaar geleden
    Tis ook nooit goed ,vlieg je met een privé toestel dan heb je een dikke nek vlieg je economy dan is het weer wat anders.