De Antwerpse burgemeester Bart De Wever.
Volledig scherm
De Antwerpse burgemeester Bart De Wever. © Photo News

De Wever: "Geen enkel excuus voor agressie in Brederodebuurt"

Antwerps burgemeester Bart De Wever heeft vandaag samengezeten met vertegenwoordigers van de Turks-Antwerpse en Koerdisch-Antwerpse gemeenschappen. Dat meldt zijn kabinet in een persbericht. De N-VA-voorzitter kreeg er van de gemeenschappen naar verluidt "voorstellen om het vreedzaam en met respect samenleven te versterken van Antwerpenaren van gelijk welke afkomst of overtuiging".

33 reacties

  • luc van pelt

    6 jaar geleden
    Overleg nog maar een beetje , zoals jullie al jaren doen , verder pamperen en vooral geen gevolg aan geven , een uurtje administratief aanhouden en de kous is af . Dat crapuul zal ondertussen de stad wel verder afbreken ! Plas als belg maar eens tegen boompje , dan wordt je behandeld als de grootste crimineel die in het land is . Volgend jaar verkiezingen....Ik weet wel naar wie mijn stem gaat !
  • Peter Janssen

    6 jaar geleden
    dewever is in hetzelfde bedje ziek als groen en de sossen: met een klapke doen zal er niks veranderen dat heeft het verleden ruimschoots bewezen omdat dat zootje ongeregeld hun botten vegen aan onze wetten en dat wéét bartje zonder ruggegraat maar al te goed maar daar wil hij niks aan doen, stemmetjes, weetjewel?
  • Jan Huysmans

    6 jaar geleden
    De vorige burgemeesters hebben zoveel toegelaten dat nu alles maar moet kunnen. Als Turken niet kunnen verdragen dat hier Koerden zijn, dan zullen we beiden terugsturen en 't is opgelost.
  • Eddy De Haes

    6 jaar geleden
    Zouden we niet terug de rijkswacht eenheden oprichten om deze zaken in de toekomst beter te kunnen aanpakken . Ik vrees dat ze nog meer gaan voorkomen.
  • Tom Faes

    6 jaar geleden
    Als De Wever nu zelf ( en zijn papegaaien) nu eens zouden stoppen met controverse op te zoeken en ruzie stoken dan kan het weer rustig worden . Spijtig genoeg past " rustig " niet bij nva zij willen "ambras" ( goed voor de verkiezingen)