Filip Dewinter (Vlaams Belang).
Volledig scherm
Filip Dewinter (Vlaams Belang). © Photonews

'Islamsafari' Dewinter en Wilders nu ook in Brussel-stad niet welkom

Ook de Brusselse burgemeester Philippe Close verbiedt de geplande 'islamsafari' door Molenbeek van Vlaams Belang-kopstuk Filip Dewinter met zijn Nederlandse PVV-collega Geert Wilders. "We willen niet dat mijnheer Wilders zijn racistische haatboodschap verspreidt op Brussels grondgebied", klinkt het op het kabinet van de PS'er. Eerder liet Molenbeeks burgemeester Françoise Schepmans (MR) al verstaan dat Dewinter en Wilders morgen niet welkom zijn.

24 reacties

  • Erwin Troniseck

    6 jaar geleden
    En dat is dus de democratie war politici steeds hun mond vol van hebben. Het probleem mag niet aangekaart worden zodat het moslim volk onze westerse samenleving kan blijven ondermijnen.
  • JAN krommentak

    6 jaar geleden
    Waarom maakt men zich zo druk in De Winter als er geen probleem is ?
  • Khalid Azarouali

    6 jaar geleden
    Ze mogen blij zijn, en eigenlijk heeft ze hun vel gered! Ik persoonlijk had liever gewilt dat ze het mochten... Zak popcorn bij de hand en naar een goei pak slaag kijken! Haatzaaierij en racisme moet hard aangepakt worden!
  • Guy Dupont

    6 jaar geleden
    Ik ben totaal geen fan van Vlaams Belang, maar stoor me mateloos aan de regeltjes cultuur in Belgie. Door iedere politieker, te pas en te onpas gebruikt. Natuurlijk dien je wel veel belastingen en hoge kosten, vb. Elektriciteit te betalen. Dit tegenover de hoge lonen van de politiekers ea.
  • Philip Brys

    6 jaar geleden
    Julie kunnen zeggen en schrijven wat jullie willen.... maar waar De Winter 25 jaar geleden voor waarschuwde is realiteit geworden. Vredelievende domme Belgen, Vlamingen... the game is over! Maar als er 1 partij, ene politieker het ooit goed gemeend heeft om jullie te beschermen was het hij! Het gaat jullie goed... maar het is te maat dom, slaafs volk!