VTM-weerman Frank Duboccage: “Ik ga niet meer op vakantie naar Spanje, basta!”

© Het Weer

Het aanhoudingsbevel tegen de afgezette Catalaanse minister-president Puigdemont en zijn ministers, zorgt overal voor verontwaardiging. Op Twitter wordt massaal gereageerd. “Ik ga niet meer op vakantie naar Spanje”, zegt VTM-weerman Frank Duboccage en eindigt met basta, wat Spaans is voor 'genoeg'.

tg

“Sorry Spanje, ik weet dat ik mij in principe niet politiek mag uiten. Maar nu ga je te ver! Ik ga niet meer op vakantie naar Spanje, basta!!”, schrijft hij.

“Ik reageer normaal niet op zulke zaken. Omdat we dat eigenlijk niet mogen. Maar nu gaan ze echt te ver. En ik ben niet de enige die daar zo over denkt. Dit is geen democratie meer, dit lijkt eerder op een dictatuur”, zegt de weerman ons aan de telefoon.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

“Dus neem ik me voor om niet meer naar Spanje te gaan”, zegt hij.

Dubbocage sluit zijn Tweet over Spanje op een originele wijze af met ‘Basta’, wat Spaans is voor 'genoeg'. “Ik wilde mijn bericht gewoon afsluiten met een kwinkslag”, klinkt het.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen