VRT
Volledig scherm
© VRT

In ‘Thuis’ staat de bom op barsten: droomhuwelijk van Tom en Judith ontspoort

Het had een romantisch topmoment in ‘Thuis' moeten worden, maar het huwelijk van Tom en Judith ontspoort pijnlijk en dreigt een nachtmerrie te worden. Morgenavond lijkt de bom helemaal te zullen barsten.

12 reacties

  • MYRTHE PASS

    6 jaar geleden
    Blijkbaar weten enkelen hier niet, dat deze fictie in de afleveringen van thuis zich in het dagelijkse leven echt afspelen. En neen, het wordt niet gekopieerd. Er wordt jullie een spiegel voorgehouden en dit kan confronterend zijn.
  • Robbe Leyssens

    6 jaar geleden
    Ik ben blij dat er mensen zijn die compassie met me hebben, omdat ik "Thuis" volg. Ik kan goed fictie van non-fictie onderscheiden. Goed geacteerd en elke dag weer een cliffhanger. Doe zo voort.
  • Frank De Witte

    6 jaar geleden
    Zo'n feuilletons zijn inderdaad kant en klare zever. Constant dat gekibbel en geruzie, en sommigen nemen dat gedrag dan over in het dagelijkse leven. Ik kan geen 2 minuten naar zoiets kijken zonder er de zenuwen van te krijgen.
  • eric debanne

    6 jaar geleden
    Thuis een goeie serie van bij ons met goeie Vlaamse acteurs en actrices Wat anders of al die Amerikaanse series Die de tv overspoelen Succes verder voor deze Vlaamse serie
  • Michel Gilson

    6 jaar geleden
    Dit is geen oscar winnende Hollywood productie maar een goedgemaakte soap van eigen bodem met goede acteurs en knappe scenario's, niet meer maar zeker ook niet minder.