Evra haalde vol uit naar de fan.
Volledig scherm
Evra haalde vol uit naar de fan. © rv

VIDEO: 'I don't love this game!' Evra gaat volledig door het lint, trapt fan op het hoofd en krijgt al vóór aftrap rood

Europa LeagueOlympique Marseille-verdediger en voormalig Frans international Patrice Evra is gisteravond nog voor de aftrap van de partij op bezoek bij het Portugese Vitoria Guimaraes uitgesloten omdat hij een trap had verkocht aan een meegereisde supporter van Marseille. De Franse club startte inmiddels een intern onderzoek. 

11 reacties

  • daniel vanmechelen

    6 jaar geleden
    Voorbeeld voor de jeugd, de jeugd ziet al veel meer op tv beelden , wat sommige spelers van zogenaamde top clubs mogen doen en niet bestraft worden, men mag zelf iemands kuitbeen over stampen.
  • eric debanne

    6 jaar geleden
    Die man is toch niet normaal ? Wat een reactie is dat voor een speler in publiek ? Wat een geweldig voorbeeld voor de jeugd die voetbalt om dit te zien !
  • Robbe Leyssens

    6 jaar geleden
    Natuurlijk weten we niet wat die "supporter" zei. Afwachten dus wat betreft zijn schuld. Maar die karatetrap is wel degelijk zichtbaar, een politieagent die verbaal aangevallen wordt mag ook niet schieten. Die trap kan dodelijk zijn. De kleur van de voetbalschoenen wordt bepaald door de sponsor, JD. Zidane ging indertijd over de schreef met zijn kopstoot.
  • Jos driesen

    6 jaar geleden
    Man man hier zijn de rechters weer ze... levenslang schorsen?? Sukkelaars... supporters levenslang schorsen! Dieje mens is 37jaar, Mss komt al de frustratie eruit van idioten zoals jullie, zoals met Zidane. En stopt nu toch is over voorbeeldfunctie, dat zijn jullie zelf in eerste instantie! Koopt al is voor te beginnen zwarte voetbalschoenen Ipv ze te laten denken dat ze al Ronaldo of Messi zijn! Amateurs...
  • baptist Van der Straete

    6 jaar geleden
    Of we nu alles weten of niet, trappen is een prachtig voorbeeld voor onze jeugdspelers... een wedde van 25 dokwerkers tesamen elke week maar is niet professioneel genoeg om zijn pootjes op de grond te houden. voetbal een feest, bende janette.