© Eva Mouton

© Eva Mouton

1 / 3
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

P!nk deelt cartoon van Eva Mouton met haar Belgische Facebook-fans

“Het is fantastisch dat mijn jeugdidool werk van mij op Facebook heeft gedeeld”, zegt Eva Mouton. De cartooniste uit Waasmunster bewerkte een aantal platenhoezen van de Amerikaanse zangeres P!nk.

pvdp

“Ongeveer twee weken geleden contacteerde Sony Music Belgium mij met de vraag om de platenhoezen van P!nk te bewerken”, vertelt Eva Mouton. “De Amerikaanse zangeres heeft met Beautiful Trauma een nieuwe plaat uit en mijn bewerkingen zouden op sociale media een mooie lokker kunnen zijn.” Die kans liet de cartooniste niet liggen. “Ik ben eraan begonnen, al had ik weinig hoop dat mijn werk tot bij de entourage van P!nk zou geraken.”

Maar dat gebeurde dus wel. Eva Mouton zette haar werk op Instagram en Sony stuurde haar werk naar de Amerikaanse zangeres. “P!nk heeft afgelopen week mijn tekening van haar nieuwste album Beautiful Trauma gedeeld met haar Belgische fans op Facebook. Dat had ik niet verwacht en is echt wel een enorme eer”, gaat de Wase cartooniste enthousiast verder.

De stunt leverde haar de nodige publiciteit op. Radio 2 en Qmusic wilden haar verhaal horen en ook Studio Brussel is ondertussen gepasseerd bij Eva Mouton.

Tot een cartoon voor een echte platenhoes is het nog niet gekomen. “Voorlopig beperkt het zich inderdaad tot de sociale media. Maar dat maakt me niet minder gelukkig. In één adem genoemd worden met een bekende zangeres zoals P!nk, maak je immers niet alle dagen mee”, aldus nog de fiere P!nk-fan.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER