© Photo News

Bekende actrice toont het ware gezicht van chemotherapie

De Amerikaanse actrice Shannen Doherty (45), vooral bekend uit de hitseries ‘Beverly Hills 90210’ en ‘Charmed’, vecht al bijna anderhalfjaar tegen borstkanker. Op haar Instagram deelt ze nu foto’s van tijdens een recente chemobehandeling.

vwh

Begin deze maand raakte bekend dat de ziekte, ondanks een borstamputatie in mei van dit jaar, is uitgezaaid. “Mijn borstkanker was uitgezaaid naar mijn lymfeklieren, en nu hebben we ontdekt dat sommige kankercellen misschien zelfs verspreid zijn buiten de klieren. Daarom zal ik nu meer chemo krijgen, gevolgd door bestraling”, zei Shannen Doherty in een interview met Entertainment Tonight.

De therapie is intussen bezig en Doherty, die al altijd heel open is geweest over haar ziekte, plaatste nu foto’s op Instagram van haar behandeling op 10 augustus. “Kanker heeft vele gezichten. Dit is er één van”, schrijft ze bij een zwart-wit kiekje waarop te zien is hoe haar echtgenoot Kurt Iswarienko haar troost. Bij een andere foto schrijft ze dat het ‘chemo dag’ is en dat een verpleegster uitstekend voor haar zorgt.

Het is niet de eerste keer dat Doherty haar ziekte documenteert via Instagram. Zes weken geleden toonde ze al een selfie met kaalgeschoren hoofd.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer