Advocaat Jef Vermassen en procureur-generaal Christian De Valkeneer.
Volledig scherm
Advocaat Jef Vermassen en procureur-generaal Christian De Valkeneer. © Belga

Procureur-generaal De Valkeneer wil ontmoeting met Vermassen

Bende van NijvelDe Luikse procureur-generaal Christian De Valkeneer heeft contact gehad met Jef Vermassen, advocaat van een van de nabestaanden van de Bende van Nijvel, om een ontmoeting te regelen. Dat bevestigt De Valkeneer aan Belga.

34 reacties

  • Jan Van Rompaey

    6 jaar geleden
    Vermassen, laat je mond niet snoeren door dit hautain ventje.
  • Ronny Van Looy

    6 jaar geleden
    Het Paters 't Vaetje, café Beveren of den Biechtstoel in Antwerpen zijn ideale plaatsen om elkaar te ontmoeten, echt waar, doen mannen, gezelligheid gegarandeerd en nadien afzakken naar Den Engel of De Muze ,succes gegarandeerd.
  • Fons Casteels

    6 jaar geleden
    De onderzoekers hebben enorm veel tijd en energie verspild aan denkpistes die linkse politici en linkse media indertijd aanbrachten: de roze balletten, Paul Vandenboeynants, de Cépic, baron de Bonvoisin, de "extreem-rechtse staatsgreep", groep Diane / de Rijkswacht, enz. Zo werd het speurwerk van de eerste weken, dat naar Franse criminele bendes leidde, teniet gedaan.
  • Christian de Gossey

    6 jaar geleden
    Spring eens binnen bij onderzoeksrechter Freddy Troch man is wel op pensioen maar DIE WEET HET maar het dossier moest naar Charleroi !!!!Waarom...doofpot
  • Mathieu Peeters

    6 jaar geleden
    Toch eigenaardig dat ze beiden zeggen met elkaar te willen spreken ,maar dat ze toch al verschillende weken het niet klaar krijgen om hun agenda's daarop af te stemmen. Wat is daar de oorzaak van en is het op die manier dat het volledige onderzoek gevoerd wordt????? Dan weten we weeral op voorhand hoe dat gaat eindigen.