© Facebook: Toegepaste Informatica Thomas More

Hogeschool staat stil bij ‘overlijden’ van zomervakantie

Het einde van de zomervakantie is vaak een teleurstellend gebeuren voor veel jongeren. Dat weet ook het departement Toegepaste Informatica van de Thomas More-hogeschool in Geel. Met een briljant ‘overlijdensbericht’ wordt er afscheid genomen van twee maanden deugddoend nietsdoen.

bap

Het departement Toegepaste Informatica aan de Thomas More-hogeschool in Geel neemt op passende wijze afscheid van de zomervakantie. Door middel van een ineengeknutseld ‘overlijdensbericht’ op zijn Facebookpagina zorgt de school voor een stukje gesmaakte humor onder de leerlingen.

Mevrouw Vakantie De Grote

“Hoe kan het leven dat zo passief sportief en Pokémonnig was opeens zo droef en donker worden?”, steekt het bericht van wal. Er wordt stilgestaan bij het overlijden van de twee maanden oude ‘Mevrouw Vakantie De Grote’ en de plechtige uitvaartdienst zal in elk klaslokaal plaatsvinden op donderdag 1 september. Iedere persoon die naar de plechtigheid komt, zal samengeroepen worden “in de file vanaf 6.45 uur”.

Tot slot nemen enkele ’gezinnen’ afscheid, waaronder ‘Tomorrow-Land’, ‘E.K. Frankrijk’ en de Heer en Mevrouw ‘Ambiance’ met hun kinderen ‘Barbecue’ en ‘Tuinfeest’. Ook de ‘families’ Maes, Stella, Jupiler en Duvel betuigen hun laatste eer.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER