© PN

Dit draagt Meghan Markle niet meer sinds ze met prins Harry is

De Amerikaanse actrice Meghan Markle droeg vroeger dolgraag shortjes, maar sinds ze een relatie heeft met de Britse prins Harry hebben die plaatsgemaakt voor zedigere jurken. Volgens fans is dat een teken dat de 36-jarige brunette de ‘geen blote knieën’-regel van de Queen respecteert.

vwh

Het is fans van de actrice opgevallen dat ze tegenwoordig geen korte shorts meer draagt, dat schrijft lifestyleblad Cosmopolitan. De aangepaste kledingkeuze zou een gevolg zijn van het feit dat koningin Elizabeth niet tuk is op dames die te veel van hun lichaam prijsgeven. Ze heeft het meer voor rokken tot net onder de knie en ook blote schouders zijn voor haar uit den boze.

© Instagram

Ook de garderobe van Kate Middleton zag er in haar universiteitsjaren iets anders - lees: bloter - uit. Sinds ze samen is met prins William, laat ze zich vooral zien in zedige, weinig onthullende creaties. Bij Meghan komt er af en toe toch een knietje piepen. Tijdens de Invictus Games in Canada, waar ze hand in hand liep met haar prins, droeg ze een gescheurde jeans die net haar ene knie toonde.

© Photo News

© Photo News

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer