Getty
Volledig scherm
© Getty

De lijst wordt steeds langer: deze 18 bekende mannen worden beschuldigd van seksuele intimidatie

Het schandaal rond seksuele intimidatie in Hollywood neemt alsmaar grotere proporties aan. Al meer dan 25 (bekende) vrouwen hebben zich intussen geout als slachtoffer van filmproducent Harvey Weinstein. Maar ook deze bekende - en vaak gerenommeerde - mannen komen in opspraak. 

27 reacties

  • Phoebe Desot

    4 jaar geleden
    Kzou geen klacht indienen, kzou hem op zijn plaats zetten
  • wesley netnem

    6 jaar geleden
    Het zijn nog altijd de Vrouwen die bepalen of er seks gebeurt of niet ?! Anders is het gewoon verkrachting . En vermits vele vrouwen er toch op ingegaan zijn is het niet ongewenst . Dit nu achteraf komen verklaren is gemakkelijk , want hun Geld en Roem zijn nu binnen en nu voelen ze zich vies en walgelijk voor wat ze vroeger gedaan hebben om dit te bekomen en nemen ze wraak ...Je had kunnen weigeren en weg gaan , maar dan geen snelle Carriere ???
  • James Willebroek

    6 jaar geleden
    Uitnodigen voor intieme dinertjes is dat niet gewoon een date? U kan nee zeggen en de andere kan blijven hopen en proberen, is dit nu ook al seksuele intimidatie? Wauw wij zijn een zielig ras aan het worden.
  • paul vdkerckhove

    6 jaar geleden
    Hoe onderscheid men de echte van de valse beschuldiging ? Moet erg moeilijk zijn ,of erg ongeloofwaardig als iemand jaren wacht om aan te klagen .
  • Fieke Dngnn

    6 jaar geleden
    Ze kunnen beter eerst met bewijzen komen. Er zullen er wel bik zijn die waar zijn... maar allemaal? Nee, daar twijfel ik aan