Met deze lakjes zijn je nagels hip in de herfst

Hoewel de mode voor de herfst stilaan binnenkomt in de winkels, is het nog net iets te warm voor truien en jassen. Ja kan wel al geleidelijk overschakelen door je nagels te lakken in kleuren die dit najaar de show zullen stelen.

vwh

Meer dan klassiek rood

Rood is een klassieker en is ook dit najaar in de mode, maar de laatste jaren zijn er een heleboel klassiekers bijgekomen waarmee je de vurige tint kan afwisselen. Denk aan wijnrood, bijna zwart, dennengroen, paars en marineblauw.

Nude

Neutrale kleuren op de nagels zijn intussen ook al echte klassiekers. Vind een tint die bij je huid past. Nude met een roze, beige of bruine ondertoon zijn clean en altijd elegant.

Ingetogen

Denk aan al je favoriete kleuren in je huidige collectie nagellakken, en vul deze aan met de ingetogen versies van de kleuren. Ga voor poederroze in plaats van knalroze of verkies stoffig grijs en zachtblauw boven de meer intense varianten.

Metallics

De feestdagen zijn er nog lang niet en je hoeft er ook niet op te wachten: dit najaar zijn metallic nagellakjes al helemaal in. Van groen met een glans tot zilver en goud met heel subtiele glitter: laat de meest sprankelende versie van jezelf maar zien.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer