Huwelijk van Tom en Judith loopt uit op drama in ‘Thuis’

Het huwelijksfeest van Tom en Judith in ‘Thuis’ is dramatisch geëindigd. Sinds woensdag kon televisiekijkend Vlaanderen alle vorderingen op “de mooiste dag van hun leven” volgen, terwijl fans zenuwachtig op het puntje van hun stoel zaten om te kijken of er iets ging mislopen. Tijdens de aflevering vrijdagavond is de hel dan toch nog losgebarsten.

mrra

Opgelet: dit artikel bevat spoilers. Wie de aflevering van donderdagavond nog niet heeft gezien, kan beter eerst kijken voor verder te lezen.

Het dronken aanzoek van dokter Ann aan haar veel jongere vriendin Jessica is allesbehalve in goede aarde gevallen. Boos, gechoqueerd en verdrietig liep “de liefde van haar leven” weg. Ann is ontroostbaar. Jessica wil niets meer met haar te maken hebben. Wenend zet de dokter zich op een bankje vlakbij de feestlocatie. Om dan de gasten één voor één naar buiten te zien komen. Droevig blijft ze zitten, totdat Karin arriveert en die hartelijk in de armen wordt genomen door haar familie.

© één

“Zij is hier welkom en mijn lief jaag je weg”, roept ze razend naar haar moeder Marianne. Maar ook de bruidegom keert zich tegen zijn zus. Dan begint het voor Tom gevaarlijk te worden, want Ann heeft hem en Karin betrapt in bed. “Na alles wat die slet gedaan heeft, rol je de rode loper uit. Awel, ik moet daar van kotsen. Schaamt gij u niet? Denk je nu echt dat dit gaat lukken? Meneer de hypocriet!”

En daar komt het dan. “Hoe durf je Judith dat aan te doen? Klootzak! Die slet waarmee je uw vrouw al maanden bedriegt, en dat voor uw trouw”, vertelt Ann, waar iedereen bijstaat. Het woord is gezegd. Judith laat haar witte bloemen dramatisch vallen en loopt weg. Stan stapt woedend op zijn plusvader af en wil hem in elkaar slaan, maar Peter kan hem nog net tegenhouden. De wagen waarop romantisch ‘Just Married’ was geplakt, wordt de vluchtauto van Judith, die zich razendsnel uit de voeten maakt en een gebroken Tom ver achter zich laat.

Een dramatisch einde van een wel héél kortstondig huwelijk.

© één

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER