© REUTERS

Prins Harry redt leven van reusachtige krokodil

De Britse prins Harry heeft zich van zijn meest heldhaftige kant laten zien. De prins, die momenteel in Malawi vertoeft, snelde een gewonde krokodil ter hulp en riskeerde daarbij zijn eigen leven.

lla

Prins Harry was samen met enkele parkwachters bedreigde olifanten aan het begeleiden in een van de grootste natuurparken van Malawi toen hij plots een gewonde krokodil met een haak in zijn muil opmerkte. De jongste zoon van kroonprins Charles aarzelde geen minuut en bracht samen met de parkwachters het reusachtige dier, dat ook een ketting rond een van zijn poten had, aan land.

Een bezoeker van het park was getuige van de hele reddingsactie. “Een van de parkwachters stak zijn arm in de keel van de krokodil om de haak los te rukken maar dat lukte niet. Samen met de andere parkwachters zaagde prins Harry de haak door en de krokodil slikte het stuk metaal gewoon door. Na wat wrikken kon ook de poot van het dier bevrijd worden waarop de uitgeputte krokodil opnieuw het water ingleed.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER