Laura Plummer (in het midden en rechts op de foto)
Volledig scherm
Laura Plummer (in het midden en rechts op de foto) © Facebook

Laura kwijnt weg in Egyptische cel omdat ze pijnstillers meenam op reis

Laura Plummer had ontzettend uitgekeken naar haar vakantie aan de Rode Zee. Maar op de luchthaven van Hurghada werd de Britse toeriste gearresteerd omdat ze pijnstillers in haar reiskoffer had meegenomen. Ze riskeert volgens Britse media 25 jaar celstraf. Of nog erger: de doodstraf.

78 reacties

  • Steven van Sas

    6 jaar geleden
    Tramadol als alternatief voor heroine? Dacht het nie. Dan zijn er vele grotere soorten vergif die net zo goed via de apotheek te koop zijn met voorschrift. Als je weet dat het er illegaal is neem je het toch niet mee?
  • dirk claeys

    6 jaar geleden
    op welke zorgverzekeraar heeft ze die pillen in Belgie gekocht? als de man in Egupte woont dient die daar zijn pillen te kopen ? of via internet of andere maar niet meesmokkelen naar daar ? opsluiting zal nu volgen ?
  • Meredith G.

    6 jaar geleden
    Medicatie In Egypte is heel goedkoop, maar tramadol wordt daar bezien als drugs, dus je kan het daar niet zomaar krijgen zelfs niet met voorschrift. Het is daar verboden, dat zal haar echtgenoot toch wel geweten hebben?! Ofwel deed ze dapper mee met zijn handeltje ofwel was ze naief en zit ze nu in een trieste situatie. ...want elkaar maar 2 tot 4 keer per jaar zien lijkt me geen echt huwelijk? Hopelijk heeft haar echtgenoot de benen niet genomen...
  • Marcel De Bock

    6 jaar geleden
    Anne Jacobs, graag gedaan! Je arts heeft die formulieren normaal ter beschikking. Je kan uiteraard alleen medicatie meenemen die voor jezelf bestemd is. Ik neem altijd voorraad voor 1 dag meer mee om ev. vertragingen op te vangen, niemand heeft daar ooit een probleem van gemaakt, zelfs niet in de VS.
  • Solange Declerck

    6 jaar geleden
    Geloof niets van haar uitleg. Het is nergens zo gemakkelijk om medicatie (geen voorschrift nodig!)te bekomen als in Egypte