Ook een Belgisch vlagje aan de herdenkingsplaats waar dinsdag verschillende fietsers  van de weg werden gemaaid. Een Belgische vrouw uit Staden kwam daarbij om het leven, ook een koppel uit Wilrijk is er erg aan toe.
Volledig scherm
Ook een Belgisch vlagje aan de herdenkingsplaats waar dinsdag verschillende fietsers van de weg werden gemaaid. Een Belgische vrouw uit Staden kwam daarbij om het leven, ook een koppel uit Wilrijk is er erg aan toe. © REUTERS

Aanslag New York: "Toestand van koppel uit Wilrijk nog altijd zeer kritiek"

Het Belgische gezin uit Wilrijk dat zwaargewond raakte bij de terreuraanslag in New York, ligt nog altijd in het ziekenhuis. Hun toestand blijft kritiek, klinkt het. De dokters hebben intussen ook het tweede been van de vrouw moeten amputeren.

10 reacties

  • Kristof Kempenaers

    6 jaar geleden
    Ik hoop uit de grond van men hart dat t goed komt met die mensen..
  • Michaël Van Gansbeke

    6 jaar geleden
    Sterkte!
  • Ronny Deckers

    6 jaar geleden
    Je hebt alles op een rijtje. Je bent gelukkig, steunt goeie doelen en houd van het leven. En dan ben je 1 keer op het verkeerde moment op de verkeerde plaats. En dat kan nu eens echt iedereen overkomen. Niemand is immuun tegen die ene gestoorde gek of godsdienstfanaat. En of die nu rechtstreeks met IS in contact stond of niet doet ook al niet ter zake. Het zijn die IS keutels die zulke individuen triggeren. Hang em high.
  • vicky vanderweyen

    6 jaar geleden
    Heel veel sterkte voor de getroffen familie.
  • magda de smet

    6 jaar geleden
    hou maar moed als je zo gesteld bent !!!erg voor hun kinderen en familie waar gaat het naartoe ???met de mensheid