Meisje (6) verovert alle harten met haar aanstekelijk enthousiasme in kerkkoor

De vreugde van de zesjarige Loren uit het Amerikaanse Dickson is zodanig leuk dat ze een hit op het internet is geworden. Het meisje zong samen met het kerkkoor van First Baptist Church, maar het waren vooral haar danspasjes die in de smaak vielen. Op eender elk moment van het lied liet ze zich helemaal gaan.

kmlo

“Indien je haar niet kan vinden: ze is het meisje met roze en bruine kledij”, grapte moeder Jennifer Patterson nog bij de virale video op Facebook. Haar over het hoofd zien is immers niet mogelijk. Terwijl alle andere kinderen en volwassenen met volle concentratie zongen voor de ogen van het publiek, stal Loren de show met het nodige gezwaai van armen en benen.

© Facebook

Haar vrolijkheid tijdens het optreden is intussen al door meer dan 28 miljoen mensen bekeken. Ook een massa aan reacties van over de hele wereld bleven niet uit. Mensen die Patterson contacteerden, vertelden haar dat ze voor velen een bron van inspiratie is geworden.

“Ze bruist van energie”

Voordien had het meisje nochtans nog nooit opgetreden met het kerkkoor. “Het was de eerste maal dat ze zong voor dit publiek”, vertelde Patterson aan Today.com. Aanvankelijk hadden de moeder en muzikant Chris Mattox, die allebei ook in het koor zongen, geen flauw benul dat Loren de show stal. Dat veranderde echter al snel toen ze beelden zagen die iemand uit het publiek kon filmen. “Ik zag dat mijn echtgenoot Mike zat te lachen, maar ik wist niet waarom”, aldus Patterson. “Ik bleef dus gewoon verder zingen.”

Dat ze haar danspasjes niet kon onderdrukken, hoeft weliswaar niet te verbazen. “Loren en haar drie jaar jongere zus zijn thuis altijd aan het zingen”, vervolgde de moeder. “Ze zit altijd te dansen en verzint zelfs eigen liedjes over Jezus. Dat is gewoon haar persoonlijkheid. Ze bruist al haar hele leven van energie.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer