BELGA
Volledig scherm
© BELGA

"Hopelijk stemmen Catalanen Puigdemont weg"

"Nationalisme leidt tot polarisatie en verdeeldheid in de samenleving. Hopelijk komen de Catalanen ook tot dit inzicht en stemmen zij op 21 december Puigdemont en de nationalisten weg." Dat zegt Eric Van Rompuy in zijn wekelijks dagboek. Het CD&V-Kamerlid haalt opnieuw hard uit naar de houding van N-VA.

65 reacties

  • Jonas Willebrords

    9 eeuwen geleden
    Eric heeft hier wel een punt. Je moet het daarom niet mee eens zijn maar kan zijn mening toch op zijn minst respecteren. Er wordt veel te vaak meegelopen in negatieve reacties zonder er eerst zelf goed over na te denken.
  • Dirk Keizer

    6 jaar geleden
    Heeft volledig gelijk.
  • guido taens

    4 uur geleden
    taens guido; deze oude knar en zijn oude oplichterspartij moeten alleen al in België 800.000 bestolenen nog geld terug geven met de beloofde katolieke interesten (ARCO-gestolen gelden) man,man,man ,zwijg en ga ergens dweilen ,want ge zijt weeral aan het kwijlen
  • Gerd Van nieuwenhove

    6 jaar geleden
    Er zijn er veel in de politiek en op andere plaatsen die niets hebben gerealiseerd . Bij de NVA trouwens zeer velen maar EVR heeft hier meer dan gelijk . Mensen tegen elkaar opzetten straffe Vlaamse kerels zijn dat . Arm Vlaanderen .
  • peter backx

    6 jaar geleden
    Dank zij Vlaamse politici als Eric Van Rompuy zitten we nu met een onwerkbaar land met torenhoge belastingen en een staatsschuld waar we nooit meer van af komen.En de Vlamingen betalen alles met daar boven op nog eens de oncontroleerbare transfers naar Wallonië.