Een Amerikaanse echtpaar dat een half miljoen dollar uitgaf om zwanger te worden, heeft na 15 miskramen eindelijk een baby gekregen.
Volledig scherm
Een Amerikaanse echtpaar dat een half miljoen dollar uitgaf om zwanger te worden, heeft na 15 miskramen eindelijk een baby gekregen. © Go Fund Me

Dertien jaar en vijftien miskramen later houdt koppel eindelijk baby in armen (en het heeft nog meer goed nieuws)

Een Amerikaanse echtpaar dat een half miljoen dollar uitgaf om zwanger te worden, heeft na 15 miskramen eindelijk een baby gekregen. Maar er is een grotere verrassing: Ze verwachten nu ook nog een tweeling.

8 reacties

  • marie-claire de bosscher

    6 jaar geleden
    als je oude dag afhangt van het al dan niet hebben van kinderen en kleinkinderer, dan heb je een zielig leven gehad... mensen hun geluk hangt blijkbaar altijd af van anderen, zelf kunnen ze geen gelukkig leven opbouwen.
  • Edwine Van der Hoeven

    6 jaar geleden
    Mieke Janssens, zo zijn niet alle kinderen tegenover hun ouders hoor ! Koppels die makkelijk kinderen kunnen krijgen begrijpen niet welk immens verdriet een koppel heeft als het niet lukt of als je miskramen hebt. En als er dan toch een baby komt ben je de gelukkigste ouder ter wereld !
  • Jeroen Lauwers

    6 jaar geleden
    Christiane,dat mogen ze zelf kiezen!!sommige mensen zullen het haten,andere zullen er van genieten om met deze pubers in huis te zitten!!
  • marie-jose Marie-José Anthonis

    6 jaar geleden
    Mieke Janssens gelijk heb je ik heb er 2 en hoor of zie ze al jaren niet leuk is anders ben 70 j wat een leuke oude dag ga ik tegemoet
  • Christiane Verbeek

    6 jaar geleden
    Goed zot! Alsof het hebben van kinderen zaligmakend is. Hopelijk hebben ze binnen 14 jaar geen vreselijk irritante pubers in huis.