Voor Claire was het een logische stap om Nicola Hitchen (foto), de ex van haar partner, te helpen in haar strijd tegen kanker. En dus startten de Britse en haar man een geldinzamelactie om een dure experimentele behandeling te kunnen bekostigen.
Volledig scherm
Voor Claire was het een logische stap om Nicola Hitchen (foto), de ex van haar partner, te helpen in haar strijd tegen kanker. En dus startten de Britse en haar man een geldinzamelactie om een dure experimentele behandeling te kunnen bekostigen. © Facebook

Nicola (41) werd ongeneeslijk ziek verklaard, totdat nieuwe vrouw van ex-man haar te hulp schoot

De Britse Nicola Hitchen had nog maar een paar maanden te leven, toen ze hulp uit zeer onverwachte hoek kreeg: de nieuwe echtgenote van haar ex-man besloot alles op alles te zetten om geld in te zamelen voor een kostbare experimentele behandeling. Het redde haar leven, aldus Hitchen.

27 reacties

  • MARK DE VOS

    6 jaar geleden
    Echte (naasten)liefde.
  • Kim Truyens

    6 jaar geleden
    @ raf peeters ik geef u groot gelijk. Spijtig genoeg spreek ik uit ervaring!!!
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    @Paul Alix,stel je de vraag of ze het wel willen,wat hebben ze aan Alzheimer patienten die ze met èèn pil per dag hun probleem oplossen ,wat gaan ze dan moeten met al die rusthuizen ,medicatie die gebruikt worden om ze stil te houden ,de verpleging is ook al overbodig en de artsbezoeken idem,men wil in veel gevallen gewoon niet,geld,geld en nog eens geld moet het opbrengen.
  • James Willebroek

    6 jaar geleden
    @Emre Elagoz, Wat hebben belgische en turkse dokters hier mee te zien? Ik denk dat België vrij hoog scoort qua geneeskunde en gezondheidzorg. Waarom komen er zo veel mensen naar hier om hun te laten opereren? Hoe komt het dat de beste dokter die met robots chirurgie uitvoert een Belg is en in Wetteren andere dokters opleid?
  • Tino Thijs

    6 jaar geleden
    Het is algemeen geweten dat hittebehandeling kan helpen om de tumoren te bestrijden. Zo experimenteel is dit niet hoor. Maar wel een mooi verhaal.