REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

'Paradise Papers' leggen link tussen Trump en Kremlin bloot

Er zijn wel degelijk banden tussen de regering van de Amerikaanse president Donald Trump en Rusland. Dat blijkt uit de 'Paradise Papers', een nieuw dossier over constructies in belastingparadijzen. Zo heeft de Amerikaanse minister van Handel Wilbur Ross belangen in een scheepvaartbedrijf Navigator, dat zaken doet met het Russische bedrijf Sibur. Opmerkelijk: dat bedrijf is deels in handen van de schoonzoon van de Russische president Poetin.

55 reacties

  • Kenneth Helleboogh

    6 jaar geleden
    Wa een vage titel trump heeft hier zelf niets mee te maken iemand van de regering van trump dus wel
  • Aaa Aaa

    6 jaar geleden
    De groten der aarde hebben allemaal connecties met elkaar ....
  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    Zaken doen, geen probleem, maar er is ook nog zoiets als "belangenvermenging", wat voor een president reden kan zijn tot impeachment. En Trump rationeel??? Dat is wel de beste mop sinds jaren! Als synoniem voor "irrationaliteit" en "impulsiviteit" kan men in het woordenboek gerust "Trump" zetten!
  • Pete Schoonhuys

    6 jaar geleden
    Trump rationeel en onomkoopbaar? Lees zijn twitter er eens op na dan kan je zelf lezen hoe onberekenbaar en impulsief hij is. Iemand die al zes faillissementen achter de rug heeft zal ook wel best omkoopbaar zijn.
  • Fons Casteels

    6 jaar geleden
    Dat Trump een regering heeft samengesteld met zakenlui wisten we al. Dat er voor bedrijven geen landsgrenzen meer zijn, is geweten. Dat Poetin's naaste familieleden ook actief zijn in het zakenleven, is ook al geweten. Wat nu beweerd wordt, is dat die drie vaststellingen samen bewijzen dat de Russen de Amerikaanse verkiezingen hebben beïnvloed. Ik snap het echt niet.