Photonews
Volledig scherm
© Photonews

Geen goals, wel animo: Anderlecht en Club charmeren. En wat duidelijk is: blauw-zwart zal titel niet cadeau krijgen

Jupiler LeagueDe brilscore bedroog: het was een aangename topper in het Astridpark. Pieter Gerkens had de held kunnen worden in deze Anderlecht-Club Brugge, maar telkens was het net niet. Wat het wel duidelijk maakte: Club zal de titel niet cadeau krijgen.

44 reacties

  • gert lans

    6 jaar geleden
    Het is gewoon schandalig dat je enkel en alléén dankzij de zwarte centen van Verhaeghe punten kan pakken ! En dat er hier sommige van clubke nog het lef hebben om hun naam onder een infantiele reactie te zetten gaat er bij mij al helemaal niet meer in ! Dit getuigt bij mij niet alléén van onkunde en arrogantie... Onbegrijpelijk dat je na zo'n reacties nog durft bij komen !
  • René Schoeters

    6 jaar geleden
    Keer de rollen eens om en stel dat Club Brugge wint met een doelpunt via buitenspel, geen haan die er zou naar kraaien!
  • Diego Wille

    6 jaar geleden
    hoe kan je nu al over de titel spreken als er nog 6 maanden gevoetbald moet worden??
  • Davy Van Laecke

    6 jaar geleden
    Inderdaad., club zal de titel niet cadeau krijgen. Anderlecht daarentegen toch al verschillende keren.
  • Johan Billiet

    6 jaar geleden
    Amaai...de Belgische leider in de pintjesliga kan nog geen vuist maken tegen een caféploeg waar iedereen zowat 5 - 0 tegen speelt.....bedroevend superzwak niveau, vooral van Club dan....en dan is men verwonderd dat de mensen niet meer naar de voetbal gaan...Als je vroeger naar de "Klokke" kreeg je voetbal te zien...nu onmondige, vaak technische zwakke en egoïstische poppetjes op de rand van 2de klasse niveau...