West-Vlaamse terreurslachtoffer wordt zaterdag begraven

© rr

Ann-Laure Decadt, het slachtoffer dat viel tijdens de dodelijke aanslagen in New York, wordt zaterdag begraven in Oostnieuwkerke. Haar lichaam werd intussen al overgebracht naar ons land.

bfr

Gisterenmorgen is het stoffelijk overschot van Ann-Laure Decadt (31), de Oostnieuwkerkse die vorige week dinsdag het slachtoffer werd van een terreurdaad in New York, aangekomen op de luchthaven in Zaventem. De familie was aanwezig toen de lijkkist uit het vliegtuig van United Airlines werd gehaald. “De familie is diep aangeslagen, maar wenst hun dank uit te drukken aan allen die de repatriëring mogelijk maakten”, luidt het in een persbericht. De familie wil ook de directie, het luchthavenpersoneel en de medewerkers van Brussels Airport, die diep ontroerd waren, bedanken voor hun inzet, medeleven en verbondenheid. De uitvaartplechtigheid van Ann-Laure Decadt vindt plaats op zaterdag 11 november om 10 uur in de Onze-Lieve-Vrouwekerk in Oostnieuwkerke.

Marathonloper Koen Naert, die gisteren de marathon van New York liep, droeg zijn sportieve prestatie op aan Ann-Laure en alle slachtoffers van de aanslag in de Verenigde Staden.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen