Archiefbeeld van de luchthaven Eindhoven.
Volledig scherm
Archiefbeeld van de luchthaven Eindhoven.

Aankomsthal Eindhoven even ontruimd door onbeheerde koffer

De aankomsthal van de luchthaven in Eindhoven is vanochtend voor enige tijd ontruimd nadat er een onbeheerde koffer was aangetroffen. Een speurhond werd ingeschakeld om de bagage te onderzoeken.

1 reactie

  • Vic Jaenen

    6 jaar geleden
    Prachtige foto van meer dan 20 jaar geleden
  1. TERUGLEZEN MIDDEN-OOSTEN. Biden verzekert Netanyahu van inzet Washington voor veiligheid Israël

    TERUGLEZEN MID­DEN-OOS­TEN. Biden verzekert Netanyahu van inzet Washington voor veiligheid Israël

    De Amerikaanse president Joe Biden heeft de Israëlische premier Benjamin Netanyahu nogmaals verzekerd van zijn ‘ijzersterke inzet’ (ironclad commitment) voor de veiligheid van Israël. Dat meldt het Witte Huis. De twee leiders spraken elkaar telefonisch. Hamas heeft het laatste Israëlische voorstel rond een wapenbestand in de Gazastrook en de vrijlating van gijzelaars ontvangen en gaat het naar eigen zeggen bestuderen. Lees hier de ontwikkelingen van zondag 28 april terug.
  2. KIJK. 88-jarige Oekraïner Ivan wandelt 's nachts tientallen kilometers om aan Russische militairen te ontsnappen

    KIJK. 88-jarige Oekraïner Ivan wandelt 's nachts tientallen kilometers om aan Russische militairen te ontsnappen

    De 88-jarige Ivan Vivsianyk, inwoner van het dorp Ocheretyne in de regio Donetsk, wist op een opvallende manier te ontsnappen aan de Russische bezetting. Dat vertelt hij nu aan de Oekraïense nieuwszender 1+1. Russische militairen namen zijn paspoort af, waardoor hij besloot ‘s nachts te voet op de vlucht te slaan. De tachtiger liep maar liefst zes uur lang, onder vuur, in het donker, totdat hij onderweg een chauffeur tegenkwam die aanbood hem een lift te geven. Nu verblijft de grootvader in Dnipro, waar hij wacht op een nieuw Oekraïens paspoort.