Bart Maddens.
Volledig scherm
Bart Maddens. © Photo News

OPINIE: "Glimlach tegen Rajoy, en hij gooit je in de gevangenis. Glimlach tegen de Europese leiders, en ze wenden kil en harteloos het hoofd af"

34 reacties

  • Eric janssens

    6 jaar geleden
    Schande over Rajoy, Juncker en Marianne Thyssen
  • Herman Schaerlaekens

    6 jaar geleden
    Bij de laatste Europese verkiezingen is bv. in Nederland slechts 37% van de kiesgerechtigden gaan stemmen. Niet gehoord dat dit niet-democratisch zou zijn.
  • François Schelfhout

    6 jaar geleden
    De media altijd veronderstellingen wat telt zijn de feiten ,en een opiniestuk schrijven niet te vergelijken met wat in Catalonië gebeurt .
  • chantal prez

    6 jaar geleden
    Nog een misplaatste niet-neutrale populist.Wat deed die daar in Barcelona? Olie op het vuur gieten,zoals zijn collega-reporter De Roover en zijn andere collega Marc De Mesmaeker?Kijken hoe ze hier zullen proberen om 75% van de bevolking die niet op hun gestemd hebben een mes in de rug te planten?
  • Roelant Wolters

    6 jaar geleden
    En die dure europarlementariers onderhandelden vanochtend over op hoeveel graden mijn frigo mag staan, dan gingen ze uitgebreid lunchen, vervolgens stemden ze over het toelaten van meer of minder dan 23% lactose in hongaarse light yoghurt en om 16u stonden ze al aan de tikklok. Goed gewerkt!!!!!☺