© MATTHIAS VANHAMME

Vrouw (32) doodgeslagen in Ternat

Het gerecht heeft een 37-jarige man uit Ternat aangehouden, die verdacht wordt van de moord op een 32-jarige vrouw. Dat bevestigt het parket van Halle-Vilvoorde aan Het Nieuwsblad. Uit de eerste verklaringen zou blijken dat de vrouw werd doodgeslagen, al moet een autopsie dat volgens het parket nog bevestigen.

cel, wjn, jdb

De vrouw uit Brakel werd in de nacht van zaterdag op zondag dood aangetroffen in het huis van de 37-jarige man in de Overnelleweg in Ternat (Vlaams-Brabant). De eigenaar had zelf de politie gebeld. De man beweerde aanvankelijk dat hij een inbreker had betrapt en doodgeslagen.

In een latere verklaring gaf de man toe dat hij de vrouw kende. Hij zou de vrouw eerder die avond ontmoet hebben, en naar zijn huis hebben meegenomen. Wat er daarna in de woning gebeurde, is niet duidelijk. Maar op het eerst gezicht wijst er dus niets op dat zij bij de verdachte zou hebben ingebroken.

“De man moet nog opnieuw verhoord worden”, zegt het parket van Halle Vilvoorde. De man is aangehouden door de onderzoeksrechter. Het parket heeft een wetsdokter en het labo aangesteld voor het onderzoek ter plaatse.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER