Professor Kenny De Meirleir (ex-VUB).
Volledig scherm
Professor Kenny De Meirleir (ex-VUB). © Photo News

Prof. De Meirleir (ex-VUB) schrijft peperduur medicijn voor en verdient er flink aan

Professor Kenny De Meirleir en zijn echtgenote moeten op 10 november voor de 52ste kamer van de Brusselse correctionele rechtbank verschijnen. De professor, die tot voor kort verbonden was aan de VUB, en zijn echtgenote moeten zich voor de strafrechter verantwoorden wegens inbreuken op de invoer en toediening van het omstreden antiviraal middel Nexavir. 

21 reacties

  • Dyonissa De Koker

    6 jaar geleden
    Ik ben zelf een idealist en heb altijd tegen doping gestreden. 1 van de weinige dokters die mee deze strijdt voert.Professor Dr. Demeirleir is al heel zijn leven mensen aan het helpen. Daarvoor krijgt hij veeeel te weinig aandacht.Hoge bomen vangen veel wind en kritiek komt voort uit jaloezie is hier zeker op zijn plaats! Ik zal hem altijd verdedigen om met meer zo'n mensen we echt wel een betere wereld kunnen maken!
  • Lucie Malte

    6 jaar geleden
    De enige arts die mijn symptomen begreep en proberen om mij beter te krijgen. Na 6 maanden behandeling voel ik me toch een beetje beter en ik hoop dat het steeds nog beter wordt en dat ik eindelijk terug naar werk kan.. Dat de medicijnen niet door RIZIV terugbetalen worden is zijn schuld niet.
  • ANN LIMBOS

    6 jaar geleden
    En CVS bestaat niet eens. Zit tussen de 2 oortjes!!
  • Mirella Van Muylem

    6 jaar geleden
    Ben het volledig eens met Corry Verhoeven,Martine De Bie en Mario Quirynen.
  • Roger Geens

    6 jaar geleden
    Ben je ziek ,heb je pijn ,kan je niet in slaap geraken en nog zoveel andere ongemakken ? ,dan kom je in aanmerking om als melkkoe te dienen voor de industrie waarin zich dokters ,professoren ,gelukszoekers en andere op geld beluste aasgieren bewegen .Zijn er geen ernstige dokters enz. meer ? jazeker ,maar je moet niet voor het minste probleempje naar geneesmiddelen grijpen er zijn nog zoveel gewone middeltje die helpen en die geen geld kosten .