Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Dieptepunt voor flankspeler: Kevin Mirallas van training gestuurd nadat hem een gebrek aan inzet verweten wordt

Premier LeagueKevin Mirallas zit niet bepaald in de beste periode van zijn carrière. En dat is een understatement. De Belgische flankspeler van Everton beleeft nieuw dieptepunt na een verhaal over een avondtraining die afgelopen zaterdag plaatsvond. Daarbij zou hij samen met zijn Franse ploegmaat Morgan Schneiderlin van de oefenvelden gestuurd zijn omdat hij te weinig inzet toonde.

9 reacties

  • Roger Deprez

    6 jaar geleden
    Hij is een bankzitter ook omdat hij zeer onregelmatig presteert, er zijn er nog die heel veel op de bank zitten en toch door Martinez worden opgeroepen, ik zou de meerwaarde hiervan eens willen weten en wat deze spelers gaan bij brengen als de finales er aan komen en dat er ook gele kaarten moeten genomen worden als het nodig zou zijn.
  • didier de coster

    6 jaar geleden
    durf het nie te denken ; miralles mee naar WK en radje op vakantie wegens onze spaanse zorrocoach ; als echte voetbalfan gewoon walgelijk en hopelijk zijn ze dan vlug thuis wegens oneerlijk in heel da spel van da spaans kieken
  • René Schoeters

    6 jaar geleden
    In een fabriek werken is blijkbaar een zwaar beroep, dat ga ik onthouden wanneer ze er nog eens werk gaan van maken, na 28 jaar eindelijk erkenning, bedankt!
  • eric debanne

    6 jaar geleden
    Zou niet meer oproepen voor de nationale ploeg ! Onwaardig voor een prof die een mooie job heeft en goed betaald ! Hij zou een keer 1 maand in een fabriek moeten werken voor een kleine loon !!!
  • Ronny Van Orshaegen

    6 jaar geleden
    De club zou zo'n gasten moeten verplichten een maand in een fabriek te werken.Ze zullen daarna hun best wel doen!