photo_news
Volledig scherm
© photo_news

Treinverkeer even onderbroken tussen Mol en Herentals

BinnenlandTussen Mol en Herentals is vanavond geen treinverkeer mogelijk na een wegongeval in Geel rond 20.15 uur, waardoor een auto op de sporen is beland bij een spoorovergang. Spoorwegmaatschappij NMBS legt vervangbussen in. Dat meldt Thomas Baeken, woordvoerder van spoornetbeheerder Infrabel.

1 reactie

  • Marc Geerts

    7 jaar geleden
    Wat lees ik : vervangbussen (in het meervoud) voor 25 passagiers. Hihihi
  1. 120 steken met een schroevendraaier dient campingdoder Carlos Van Deun (44) zijn Nancy (39) toe: “Nu word ik niet meer vernederd of verkracht”
    PREMIUM

    120 steken met een schroeven­draai­er dient campingdo­der Carlos Van Deun (44) zijn Nancy (39) toe: “Nu word ik niet meer vernederd of verkracht”

    Gruwelijk toegetakeld: zo vindt een 18-jarige jongeman zijn moeder Nancy Hendrickx (39) uit Deurne terug, op Camping Bergheide in Lichtaart. In blinde razernij heeft haar 44-jarige echtgenoot Carlos Van Deun uit Schilde haar gedood met een schroevendraaier. 120 steken krijgt de vrouw te verwerken. “Dwars door het oog tot in de hersenen, en door de neus waren dodelijk.” Zaak snel opgelost? Dat niet. Want waar is het moordwapen naartoe? En waaróm zijn de stoppen bij Van Deun doorgeslagen? Het onderzoek van de speurders maakt veel duidelijk... en dan is Carlos Van Deun plots door een gerechtelijke flater op vrije voeten.
    Antwerpen, Kasterlee, Schilde