© Barts

Zo stijl je rode accessoires

Rood is dé trendkleur van het najaar. Ook de accessoires krijgen dit seizoen een lakje rode verf. Hoe je deze pittige stukken juist combineert? Zo stijl je rode accessoires!

cityfashion

Hou het bij één trendstuk

Soms kan je outfit wel wat extra pit gebruiken. Rood is daarvoor dé kleur bij uitstek. Als het op je accessoires aankomt, kies je best voor slechts één rood item in je outfit. Verschillende rode accessoires die net dat tikkeltje van kleur verschillen, doen immers afbreuk aan je outfit.

Rode accessoires zijn op zich al opvallend, dus zorg ervoor dat de rest van je outfit perfect op elkaar is afgestemd. Stoer met ruitjes? Of parisienne chic met een trenchcoat? Rood past in elke stijl, mits het een geheel vormt.



(De juiste) kleur bekennen

Rood is van de meest veelzijdige kleuren om te combineren. De grafische toer op? Zwart en wit zorgen voor een sterke, verrassende look. Knalrood werkt dan weer het best met nachtblauw, nude of cognac. Metallic en zilver versterken dieprode tinten, dus haal die feestjurk gerust al uit de kast.

Voor de durvers: muntgroen en babyblauw krijgen wat meer schwung met rode accessoires. Toch liever op safe spelen? Denim en lichtgrijs staan altijd goed met pittig rood!

Zo combineer je cognac accessoires

© Michael Kors

Dé kleur met het ultieme najaarsgevoel? Cognac! Van tassen tot riemen, deze warme kleur straalt pure klasse uit. Zo combineer je cognac accessoires!

Topcombinatie met klassieke kleuren

Cognac of camel is een trendkleur die elk najaar terugkomt op de catwalk. We durven zelfs zeggen dat het een van de gemakkelijkste kleuren is om te combineren. Een klassevolle, klassieke look? Combineer je cognac accessoires met zwart, grijs of donkerblauw. Cognac kan je donkere outfit “breken” zonder dat je resoluut voor kleur moet kiezen. Zie je wel dat bruin en zwart samengaan?

Verrassend met prints

Op zoek naar een verrassender alternatief? Cognac staat even mooi met tinten als kaki, babyblauw en roomwit. Waarom niet combineren met een opvallende print? Cognac valt perfect te combineren met een streepjes- of luipaardprint. Toch je twijfels over je outfit? Jeans en cognac zijn altijd een topcombinatie.

3 jurken die je een hele herfst kan dragen

© Julia June

De herfst is in het land, tijd om je luchtige zomerjurkjes op te bergen! Zin om je benen te showen, ondanks koudere temperaturen? Deze drie herfstjurken kan je heel het seizoen dragen!

Little black dress

Een essential die niet mag ontbreken in je kast? De little black dress! Kies voor een los model, dat kun je voor bijna elke gelegenheid dragen! Met een licht doorschijnende panty, oversized cardigan en enkellaarsjes ben je klaar voor de hersft, mét hoge stijlfactor.

Ruiten troef

Comfy in een sweaterjurk

Een sweaterjurk, het is eens wat anders dan een oversized trui of sweater. Combineer je sweaterjurk met een opaque panty, sneakers of motorlaarzen en je kan weinig verkeerd doen met deze trendjurk.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer