Studente betaalt haar opleiding door zeemeermin te spelen bij feestjes, en daar krijgt ze mooi loon voor

Yasmin Awan, een 22-jarige studente geneeskunde uit het Engelse Neston, heeft zo haar eigen manier om haar studies te betalen. De jongedame wordt regelmatig opgeroepen om als zeemeermin op te draven bij allerlei feestjes, in het bijzonder voor kinderen. Een job waarvoor ze op korte tijd goed betaald wordt.

kmlo

De dame, als zeemeermin beter bekend als Athena Storm, wist aanvankelijk niet dat zo’n job bestond. “Ik ontdekte het toen ik een advertentie zag staan over een opleiding om zeemeermin te worden”, vertelde ze. “Het intrigeerde me en ik dacht dat het weleens erg tof zou kunnen zijn. “We leerden er onder meer hoe we konden vrijduiken, zodat we ook zonder extra materiaal in staat waren om lange tijd onder water te blijven.”

Dure staart

Op het einde van de opleiding kreeg ze samen met enkele andere dames de kans om te werken voor een bedrijf dat zeemeerminnen aanbiedt bij feestjes. Daarvoor moesten ze weliswaar eerst zelf hun staart aankopen. Geen goedkope investering: afhankelijk van het materiaal kost een zeemeerminstaart tussen de 100 en 3.000 pond.

“In het begin draaide het allemaal rond plezier maken, maar na verloop van tijd bloeide het uit tot een enorme opportuniteit voor bedrijven”, verklaarde Yasmin. “In mijn hart ben ik nog altijd een kind, en wie wil nu niet een zeemeermin zijn?”

Voor de jongedame is het in ieder geval veel meer dan een job. “Ik hou ervan om te werken met kinderen. Ze zijn zo gelukkig wanneer ze me als zeemeermin zien.”

Seksuele fantasie

Dat gaat bovendien allemaal gepaard met een mooi loon. Yasmin inhuren kost voor het eerste uur al meteen 100 pond. Elk halfuur dat daarop volgt kost 30 pond extra. “Mijn opdrachtgever moet weliswaar voorzichtig zijn bij het aannemen van bepaalde opdrachten”, laat ze nog weten. “Onze job lokt namelijk ook wat rare types die ons zien als een seksuele fantasie. Anderen vinden het dan weer een heel gekke bezigheid.”

Desondanks is de studente niet van plan om er snel mee op te houden. “Ik wil zeemeermin blijven spelen tot ik er geen meer tijd voor heb.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer