Animal Rights kaart in een campagnefilmpje de mishandeling van legkippen bij het bedrijf Pyfferoen aan.
Volledig scherm
Animal Rights kaart in een campagnefilmpje de mishandeling van legkippen bij het bedrijf Pyfferoen aan. © RV / Animal Rights

Advocate kippenbedrijf Wingene: "Ten vroegste vanavond beslissing"

Animal RightsTen vroegste vanavond zal er een beslissing genomen worden over het kippenbedrijf in Wingene dat gisteren in opspraak kwam na een filmpje van dierenrechtenorganisatie Animal Rights. Dat is toch de verwachting van de advocate van het familiebedrijf Pyfferoen.

7 reacties

  • Bernard Seaux

    6 jaar geleden
    Als je zoals in het nieuws op VTM durft verklaren dat op een VERKEERD moment iets voor de dag komt, waar ben je dan mee bezig als baas???
  • JAN krommentak

    6 jaar geleden
    Dit bedrijf werd al meerdere malen op de vingers getikt maar subsidieert wellicht NVA want witwas blijkbaar niet ernstig genoeg om op te treden of te sluiten of hoe men 2 maten en 2 gewichten hanteert kan een minister hier nog aanblijven ?
  • Gerard Baron

    6 jaar geleden
    Mijn gezin is bij de gelukkigen. Wij krijgen (ja-ja) eitjes van iemand die een 20-tal kippen heeft die buiten lopen en gevoederd worden met het teveel aan voedsel uit de keuken. Jongens, niet te geloven !!! Oranje -rode dooiers en stevig eiwit. s'Morgens zo eentje zachtgekookt ...... Jaloers ?
  • Danny Vandecasteele

    6 jaar geleden
    Bij het zien van de ernst staat de advocate van Pyffroen nog een kip. Hoe is het mogelijk om dergelijke infrastructuur nog een ei of kip aan te schaffen. Gelukkig zijn er nog andere respectabele legbatterijen.
  • johan fransaert

    6 jaar geleden
    word het stilaan niet terug tijd dat we net als vroeger ons vlees zelf opkweken in goede omstandigheden, heb een paar kennissen die het al jaren doen.