Zweeds koningshuis deelt vertederende foto van prinsje Gabriel

De Zweedse prins Carl Philip en zijn vrouw prinses Sofia Hellqvist werden in augustus de troste ouders van hun tweede zoontje, prins Gabriel. Nu heeft het paleis een nieuwe foto van het jongetje gedeeld om zijn doopsel aan te kondigen.

vwh

Het Zweedse paleis heeft via de officiële site een zwart-witfoto gedeeld waarop de baby lacht naar zijn papa, terwijl mama Sofia de arm van haar echtgenoot vasthoudt. Fans van het koningshuis zijn door het dolle heen, want beelden van het prinsje waren tot nu toe erg zeldzaam.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Met de nieuwe foto kondigt de Zweedse koninklijke familie het doopsel van het kindje aan. Dat zal volgende maand, op 1 december om precies te zijn, plaatsvinden in de kerk bij het koninklijk domein in Drottningholm. Het laatste officiële portret van de royals dateert van oktober. Toen poseerde het koppel voor het eerst met hun twee kinderen, prins Alexander (18 maanden) en de kersverse baby Gabriel.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer