Hermes Sanctorum haalt vandaag uit naar minister van Dierenwelzijn Ben Weyts.
Volledig scherm
Hermes Sanctorum haalt vandaag uit naar minister van Dierenwelzijn Ben Weyts. © BELGA

"Minister Weyts was via inspectie al op de hoogte van wantoestanden in kippenbedrijf Wingene"

Animal RightsMinister van Dierenwelzijn Ben Weyts (N-VA) was via zijn inspectiediensten al op de hoogte van de wantoestanden in het in opspraak gekomen kippenbedrijf Pyfferoen. Dat zegt Vlaams parlementslid Hermes Sanctorum. Volgens Sanctorum werd het West-Vlaamse bedrijf een jaar geleden al eens geïnspecteerd en kwamen toen ook al wantoestanden aan het licht. 

32 reacties

  • guido taens

    6 jaar geleden
    Weyts van NVA en zijn toekomstige zwager vandebos michel ceo van GAIA hebben laten weten dat ze om iedereen content te stellen(legkiekens) 3 dagen te gaan leven tussen HUN LEGKIEKENS.
  • Raoul Rouma

    6 jaar geleden
    En om hun geweten te sussen keren ze het onder het tapijt van Europa! Weyts beseft als geen ander dat de show niet kan blijven duren, geld en macht kan je niet blijven uitdagen d.w.z begaan zijn met dieren zolang dat je er zelf beter van wordt.
  • Jos Temmerman

    6 jaar geleden
    Weyts daarvan op de hoogte ? waarschijnlijk aardig centje bijverdiend.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Het resultaat van de goed koop maatschappij gepromoot door Groen. Leer de mensen terug dat niets gratis is en geef zelf het voorbeeld leer toekomen met minder. Ik vraag me altijd af waar politici hun riante weddes aan besteden. Mieke Vogels met reizen op Radio 1 heeft ze dat toch fier verkondigd.
  • Frans Dedokker

    6 jaar geleden
    De olmense zoo sluiten was een wijze beslissing! Dit moet ook sluiten maar word beschermd door de boerenbond..