De jongedame ontkent dat ze het geld gestolen heeft, nochtans is op de beelden duidelijk te zien dat ze steelt van de Uber-chauffeur.
Volledig scherm
De jongedame ontkent dat ze het geld gestolen heeft, nochtans is op de beelden duidelijk te zien dat ze steelt van de Uber-chauffeur. © rv

Vrouw steelt fooien Uber-chauffeur terwijl ze recht in de camera kijkt

Een jongedame heeft zonder blikken of blozen de fooien van haar Uber-chauffeur gestolen. De vrouw lijkt zelfs nog recht in de dashcam te kijken wanneer ze de pot met cash volledig leeg grabbelt. De chauffeur beseft enkele momenten later dat zijn geld weg is, maar de vrouw is op dat moment al uit de wagen. 

6 reacties

  • Jurgen Van Den Bergh

    6 jaar geleden
    Uber is duidelijk héél begaan met hun chauffeurs.
  • johanneke li

    6 jaar geleden
    niet echt slim om dat geld daar zo voor het rapen te laten staan. er zijn er altijd wel die het niet kunnen laten om ervan te profiteren.
  • Henri Haquin

    6 jaar geleden
    Wel niet al te slim om je geld daar de steken. Het lijkt me eerder alsof de taximan bewust wegkijkt. Zou het geen opgezet spel kunnen zijn?
  • kevin peters

    6 jaar geleden
    Als het waar is 1 woord,laf.
  • jimmy nuyts

    6 jaar geleden
    wel klagen bij uber, maar niet bij de politie? 't zou anderdom moeten zijn: eerst klacht indienen bij de politie wegens diefstal met video als bewijs, dan ev. verhaal (laten) halen bij uber... chauffeur vergeet wellicht dat hij in de ogen van een uber een zelfstandige is die door hen op rit basis wordt ingehuurd?