De framboos op de taart: Margot verwent zus Marlies met een chocoladetaart
BakkettingNiets zegt ‘ik zie je graag’ zoals chocolade dat doet. Margot verwent grote zus Marlies met een chocolade-hazelnotentaart, gepimpt met frambozen. Omdat kersverse mama Marlies - hoe moe ze ook is – er altijd voor iedereen staat, voor iedereen kookt, naar iedereen luistert… Bak jij ook mee? Doe mee aan de wedstrijd op www.bakketting.be.
Recept chocolade-hazelnotentaart met frambozen
Ingrediënten:
Dr. Oetker Bereiding voor Chocoladetaart • 125 g gesmolten boter • 50 ml water • 2 eieren • handvol hazelnoten • Dr. Oetker Chocoladeglazuur • 150 g frambozen • muntblaadjes • poedersuiker
Zo gemaakt:
Bereid het beslag voor de chocoladetaart zoals vermeld op de verpakking en voeg er een handvol hazelnoten bij. Giet in de bijgevoegde taartvorm en bak de taart gaar en laat afkoelen. Leg de taart op een mooi bord en giet er het glazuur rijkelijk over. Garneer de taart met de frambozen, werk af met enkele muntblaadjes en bestrooi eventueel met wat poedersuiker.
Nog meer inspiratie nodig om te bakken tegen de verzuring?
Check ons recept voor een lekkere biscuit met banaan hier of bekijk onze video hieronder!
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUM
Weinig moeite, wauw-effect: zo pimp je kant-en-klare kerstgerechten zodat het lijkt alsof je uren in de keuken stond
-
Feest in een glas! Speciaal voor NINA creëert barman Philip 3 verfijnde (en simpele!) cocktails om het eindejaar te vieren
Niks mis hoor, met schuimwijn. Maar af en toe mag het wat specialer zijn. Serveer je gasten met oudjaar eens een lekkere cocktail, bijvoorbeeld. Geen idee hoe eraan te beginnen? Ervaren cocktailbarman Philip De Bruijn geeft drie recepten. Ze zijn poepsimpel, lekker als aperitief en ideaal om mee te proosten als de klok middernacht slaat. Santé! -
Bakketting
Kleurrijke buren: Pernilla bakt cupcakes voor buurmeisje Louise
Iemand een eenhoorn cadeau doen is altijd een goed idee. Met zoete eenhoorncupcakes in magische kleuren wil Pernilla haar buurmeisje Louise bedanken voor de vele aanvallen van slappe lach, de late night roddels en de intensieve dance battles… Bak jij ook mee? Doe mee aan de wedstrijd op www.bakketting.be. -
-
Livios
‘Gebruik in dat geval nooit azijn’ en ‘pas op met hogedruk’: zo ga je wél voor een brandschoon terras
-
Lidl
Hartverwarmende winterkost: varkenshaasje met pasta en mosterdsausje
Dat je met een hasselback alle kanten uit kunt, bewijst dit recept. Geen aardappelen dit keer, wel een smaakvol varkenshaasje, heerlijke spirelli (al dente gekookt!), zongedroogde tomaten en worteltjes. Een hartig mosterdsausje maakt het geheel extra smeuïg. -
Vrolijk en energiek van ontbijt tot avondeten? Met deze recepten kom je zonder dip de dag door
De hele dag gevarieerd, gezond en lekker eten boost je humeur. Trek jij ook de kaart van energieke en dipvrije dagen? NINA’s foodstylist Sonja Peeters helpt met het juiste menu. Van een krokante tortilla tot gelakte roodbaars met groene groenten: laat je inspireren door deze drie geluksbordjes! -
Bij Deliveroo was één gerecht duidelijk het populairst in 2021 (en het is geen fastfood)
-
HLN Shop
Pollen in de lucht: deze toestellen voorkomen gesnotter
-
Livios
Zo gebruik je je wasmachine en droogkast slimmer: “Het kost je iets meer, maar je bespaart ermee op de lange termijn”
Wie besparingen op de energiefactuur zoekt, neemt best een kijkje in de waskamer. We gebruiken de wasmachine en de droogkast vaak en die toestellen vertegenwoordigen dan ook een noemenswaardig deel van je energieverbruik. Hoe gebruik je ze op de meest energiezuinige manier? Bouwsite Livios vroeg het aan Arjan Hoffer van Bosch en Siemens. -
PREMIUM
Apero time! Foodie Sonja Peeters maakt 3 originele cocktails en bijpassende hapjes waarmee je gegarandeerd indruk zal maken
-
Bakketting
Een oogappel op het werk: Viënna maakt appelcake voor collega Astrid
0 reacties
Resterende karakters 500
Log in en reageer