De groep bestormde de woning en veroorzaakte heel wat materiële schade. De voordeur werd geforceerd en enkele ramen sneuvelden.
Volledig scherm
De groep bestormde de woning en veroorzaakte heel wat materiële schade. De voordeur werd geforceerd en enkele ramen sneuvelden. © Sam Ooghe

Relschopper AA Gent die kraakpand met Roma bestormde vrij onder voorwaarden

26 reacties

  • Frank Tournet

    6 jaar geleden
    Schandalig !
  • Peeters Francis

    6 jaar geleden
    Hier zijn sommige toestanden veel erger dan in Spanje.
  • jef vermeulen

    6 jaar geleden
    Neen echt die man opnieuw aanhouden. Heel zwaar straffen. Hem als voorbeeld stellen dat je aan Romazigeuners en krakers niet te raken hebt. In Gent moeten zij vrij in alle huizen kunnen wonen zonder schrik te hebben dat er een raid is.
  • arlette dedapper

    6 jaar geleden
    vrij onder voorwaarden ?? en die Roma's ??? die al maanden huizen in Gent kraken , mensen hun inboedel stelen en vernielen ?? wat word daar mee gedaan ???? schandalig !! één woord schandalig !! en dan nog met veel lef zitten te bedelen in het centrum ?? die mannen verdienen een pluim ipv een straf !! hier in gent ben je beter af als crimoneel !!! beschaamd om een GENTENAAR te zijn !!
  • Ramon Simon

    6 jaar geleden
    Hij was te blank om vrij te laten met een vermaning. Je leest dat er in Anderlecht weeral veel overlast is, doen ze niets. Hier mogen ze in het gezicht van een flik trappen en worden dan niet eens aangehouden. Linkse Vlamingen die betogen voor een socialere wereld worden als terroristen bestempelt, opgepakt en veroordeelt. Vreemdelingen die straten terroriseren, wagens in brand steken, politie verwonden zitten 's avond bij hun thuis thee te drinken.