Photo News
Volledig scherm
© Photo News

QUIZ: heeft Trump dit écht gezegd?

TrumpVandaag is het precies een jaar geleden dat Donald Trump verkozen werd tot president van de Verenigde Staten. En wat een omstreden jaar was het: de man zal waarschijnlijk de geschiedenis ingaan als de president die nooit een blad voor de mond nam. Wij verzamelden tien omstreden en grove uitspraken. Maar welke komen ook effectief van Trump?

14 reacties

  • Elle Devee

    7 jaar geleden
    In tegen stelling tot wat sommigen beweren is hij niet democratisch verkozen maar aan de macht gekomen door het zeer ondemocratische systeem van kiesmannen. Als de stemming democratisch verlopen was won crooked Hillary.
  • Gerry Cle

    7 jaar geleden
    Het enige zinnige dat Trump in zijn verkiezingscampagne gezegd heeft is dat de staat moet investeren in infrastructuur om de economie te stimuleren en dat bedrijven die wegens belastingvoordelen verhuizen een invoertaks moeten betalen die hoger ligt dan dat voordeel. Ideeën die in België door bepaalde partijen steeds vergruist werden wegens te uitgesproken 'links'.
  • Geert Matthys

    7 jaar geleden
    Een goeie president, niet de slimste, niet de domste, niet 100% sjoemelvrij maar heeft veel optimisme, inzet en wilskracht. Een haai was nodig na die kwakkelpresidenten die staat groter en groter maakten en burgers steeds armer en onveiliger.
  • Michael Aerts

    7 jaar geleden
    Hoe vaak je het ook beweert; hij is grondwettelijk verkozen niet democratisch. Het systeem van kiesmannen waar hij trouwens pertinent tegen was tot hij er zelf door verkozen werd. Maar dat zal ook wel weer een leugen zijn van de linkse media....
  • John Nelis

    7 jaar geleden
    Hij is democratisch verkozen Diane.