Bram Debaents
Volledig scherm
© Bram Debaents

Nathalie Meskens deelt haar recept voor een frisse linzensalade

lekker & gezondZe zag er plots zo goed uit: stralend, sportief en goed in haar vel. Nathalie Meskens kreeg zoveel vragen over haar transformatie dat ze nu haar geheim deelt in een receptenboek. “Gezonder, maar nog steeds even lekker eten!” En wij mogen de hele week iedere dag één receptje met jullie delen. Smakelijk!

2 reacties

  • Roger Geens

    6 jaar geleden
    Ik begrijp niet waarom men steeds een waslijst aan ingrediënten nodig heeft om lekker eten te maken .Spruiten ,500 gram , stoven in wat Griekse olijfolie ,een 500 gram aardappels koken ,250 gram varkens-rundworst en wat saus van de gebakken worst + wat scherpe mosterd van Tierenteyn voor bij de spruiten .Eenvoudig ,lekker en gezond .Buiten de olijfolie is alles van eigen streek ,goed voor het milieu .
  • Bruno Zonnekeyn

    6 jaar geleden
    Waar heb je dat recept vandaan Uit een boekje ... Libelle of wa. Mens toch stop toch met uw flauwekul, stop met te trachten u interressant voor te doen. We hebben genoeg van uwen brol te slokken gekregen