Prins Laurent verscheen al bijna twee maanden niet in het openbaar.
Volledig scherm
Prins Laurent verscheen al bijna twee maanden niet in het openbaar. © belga

Prins Laurent zal Te Deum niet bijwonen

Prins Laurent zal het Te Deum volgende week op Koningsdag niet bijwonen. Dat heeft het paleis bevestigd aan VTM NIEUWS. Een reden werd niet meegegeven. Het is niet duidelijk of de jongste zoon van koning Albert en koningin Paola nog steeds ziek is. 

12 reacties

  • Filemon Van Herreweghe

    6 jaar geleden
    te wenig opslag gekregen ???
  • Pieter Martens

    6 jaar geleden
    Ik slaap er niet van.
  • Jan Van Rompaey

    6 jaar geleden
    Wordt hij nu uitbetaald door een ziekenkas?
  • Fons Casteels

    6 jaar geleden
    Awel, als Monseigneur niet gaat, ik dan ook niet. Vorig jaar waren we nog met 14 (veertien) om naast de trappen, in de kou, onze kelen schor te roepen met "Vive Le Roi"; dit jaar zullen ze dus maar met 12 (twaalf) zijn. Jawel, ik kan rekenen, maar jullie wisten nog niet dat ere-vaandeldrager eerste klas Arnaud ons enkele maanden geleden helaas heeft verlaten.
  • Jo Peeters

    6 jaar geleden
    Een prins is maar een overbodige luxe. Hij draagt niets bij in de maatschappij. Het koningshuis lijkt mij ook een dure instelling en niet alleen zij kosten te veel maar ook de overgrote meerderheid van de politici en vooral de Europese zijn bijna allen overbodig. Wat triest om al die vet betaalde mensen in vergaderingen te zien zitten, terwijl sommige mensen voor een peulschil moeten werken in moeilijke omstandigheden.