Illustratiefoto.
Volledig scherm
Illustratiefoto. © Thinkstock

Kooivechter krijgt 2 jaar cel voor terroriseren van ouders

De Hasseltse correctionele rechtbank heeft een 23-jarige kooivechter veroordeeld tot 24 maanden celstraf en 400 euro boete wegens huiselijk geweld en agressie tegen zijn ouders. Hij gooide onder meer met een huistelefoon, een vuilnisbak, een spiegelkast en een vaas. Hij sloeg zijn moeder meermaals en hij viel zijn ouders lastig.

4 reacties

  • Frans Dedokker

    6 jaar geleden
    Het limburgs gerecht is een klucht!
  • Andy De Schieter

    6 jaar geleden
    Volgens onze wetten ligt de schuld bij de ouders. Zij hebben gefaald in hun opvoeding.
  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    "In januari 2016 kreeg hij 24 maanden cel": dan had hij dus tot januari 2018 in de cel moeten blijven, als ik goed kan rekenen? Het erge is dan nog dat rechters er bij het bepalen van de strafmaat geen rekening mee mogen houden dat de meeste daders vervroegd vrijkomen en er moeten van uitgaan dat de uitgesproken straf ook de effectieve straf is.
  • Harm Tim

    6 jaar geleden
    Want in januari 2016 kreeg hij 24 maanden cel voor diefstallen met geweld en bedreiging. En liep na een paar maanden al weer vrij rond. Arme ouders, na deze tweede veroordeling zal hij wel weer over 5 maanden vrij komen, emigreer dan maar beste arme ouders. Wat een lafbek is het toch ook, om zijn moeder zo te slaan, BAH!!