Noortje Palmers
Volledig scherm
© Noortje Palmers

Tv-chef Sandra Bekkari: "Ik besef dat ik een houdbaarheidsdatum heb"

Goesting‘Ik heb ooit op het punt gestaan om mijn voedingsadviesbureau op te geven, omdat ik er niet van kon leven.’ Vandaag verkoopt Sandra Bekkari vlotjes 300.000 boeken van Nooit Meer Diëten en heeft ze haar eigen kookprogramma op VTM. De ranke West-Vlaamse is een ‘merk’ geworden en verdient daar goed haar (spelt)brood mee. ‘Maar een harde zakenvrouw zal ik nooit zijn: daarvoor onderhandel ik niet goed genoeg', bekent ze aan Goesting Magazine.

21 reacties

  • alfred leemans

    6 jaar geleden
    Ik wacht met spanning op het eerste gerecht van haar dat ik ook eens zou willen bereiden. Hopelijk worden de kijkcijfers haar definitieve ondergang.
  • philippe vander haeghen

    6 jaar geleden
    Veel te veel olijfolie. Ik vind dat slecht, extra maagd of niet. Is dat eigenlijk wel gezond? Heel veel koken in de oven, dus ze is een beetje lui. 150gr vlees/vis voor een gezonde bouwvakker is ook een beetje weinig. Wel een schoon keuken!
  • Roos Walschaerts

    6 jaar geleden
    Ik heb je graag , je spontaniteit je echt Vlaams doet me goed we hebben onze eigen Vlaamse taal die je echt gebruikt dat vind ik fijn . Samen met Pascale en Jeroen heb ik jullie allemaal graag . Mijn nr. één is Pascale zij gaf me een nieuw leven door haar visie . Jij brengt me in je kookprogramma meer bij wat betreft het waarom iets gezond is en dat is voor mij heel belangrijk ....het weten waarom ! Je bent een vrouw met klasse omdat je jezelf blijft .
  • Jean-Luc BARRA

    6 jaar geleden
    Met de miljoenen dat ze hier verdient heeft gaat ze in haar land de koninging te rijk zijn. Maar gelijk, heeft ze, we moeten maar niet zo stom zijn.
  • Bruno Zonnekeyn

    6 jaar geleden
    Heb het niet voor deze dame Ze geeft me het gevoel dat ze mensen in het gezicht uitlacht als ze haar kookkunsten toont Dus voor mij is haar houdbaarheidsdatum al lang opgesoupeerd