Karen Wernham.
Volledig scherm
Karen Wernham. © Twitter

“Ik was zeven toen mijn vader me de eerste keer verkrachtte. Hij pleegde zelfmoord om zijn straf te ontlopen”

Buitenland“Als je me dit laat doen, zullen je mama en ik weer samenkomen.” Dat is wat de vader van Karen Wernham (51) uit het Engelse Warrington zei toen hij haar op haar zevende voor de eerst keer verkrachtte. Een jaar lang vergreep hij zich aan haar tijdens het weekend, vaak twee of drie keer per dag. Toen de zaak uiteindelijk aan het licht kwam, ging hij tot het uiterste om niet gestraft te worden.

8 reacties

  • Dany Herman

    7 jaar geleden
    Hoe kan je als ouder of grootvader iedere keer doen alsof er niets is gebeurd, heb zelf twee dochters en twee kleindochters Ik zie hen heel graag maar op echte manier
  • Juliette Francois

    7 jaar geleden
    Hoe kan een vader zoiets doen ??? Hoe kan een man überhaupt een meisje of een vrouw misbruiken ? Het is het allerlaagste wat er bestaat en toch gebeurt het wereldwijd. Zo'n monsters zouden gestraft moeten worden volgens een mondiaal strafrecht. En als ik zeg gestraft, bedoel ik zeer zwaar gestraft, minstens levenslang. Het zijn immers allemaal recidivisten, daar zijn ook al genoeg slachtoffers van te betreuren.
  • Marlies Schoefs

    7 jaar geleden
    Zo erg je eigen vader arm kind.....
  • André Miechielsen

    7 jaar geleden
    Heb zelf twee kleinkindjes en mag er niet aan denken dat ze zoiets beestachtig moest overkomen. Karen, voel je absoluut niet schuldig, jij bent zoals wss velen onder ons het slachtoffer van ...ik heb echt geen woorden voor zo'n walgelijke daden en voel met je mee. Wees sterk voor jezelf en daadkrachtig tov de wereldvreemde opmerkingen zoals die van Tim Harm.
  • lut vanhyfte

    7 jaar geleden
    Ach waar was de moeder... Zolang seks taboe blijft en kinderen niet op de hoogte worden gebracht over seksuele roofdieren en hoe je er tegen te weren, door dit vanaf de kleuterklas op speelse wijze aan te leren... zullen véle kinderen in stilte blijven lijden. Minister van ónwijs onderwijs: ' ¡Werk aan de winkel! '