Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

Nederlands koppel krijgt celstraf voor diefstal... kaas

RechtbankNederlanders worden wel eens 'kaaskoppen' genoemd en dat geldt zeker voor een koppel uit het Nederlandse Wijchen. De man werd zopas veroordeeld tot een celstraf van 30 maanden, zijn vrouw kreeg 18 maanden. Het duo, dat werd beschreven als ‘Bonnie & Clyde’, ging in ons land aan de haal met dure technologie, maar ook met diverse kazen.

1 reactie

  • piet devlieger

    7 jaar geleden
    Het gaat wel om meer dan diefstal van een paar sneetjes kaas, hé.
  1. Kleine Lowie (6) verliest strijd tegen hersentumor: “Je koos Moederkesdag om de vrijheid te nemen die je zo hard hebt verdiend”
    PREMIUM
    27

    Kleine Lowie (6) verliest strijd tegen hersentu­mor: “Je koos Moederkes­dag om de vrijheid te nemen die je zo hard hebt verdiend”

    Kleine superheld Lowie uit Zoersel is niet meer. Zestien maanden nadat er bij de jongen een agressieve hersentumor werd vastgesteld, stopte zijn leventje. Uitgerekend op Moederdag. Maar één ding is zeker: zijn ouders en zusje bezorgden hem in zijn palliatieve maanden de mooiste momenten van zijn leven. “We maken de prachtigste herinneringen en ik geloof dat ik momenteel intenser met mijn kinderen verbonden ben dan vele ouders ooit zullen zijn”, zo verwoordde Lowies mama het tien dagen geleden. “Maar het is zo rauw, zo oneerlijk.”
  2. HET DUEL. Vandendriessche (Vlaams Belang) en Tobback (Vooruit) clashen over migratie: “U en uw collega’s van extreemrechts schuiven last door”
    71

    HET DUEL. Vanden­dries­sche (Vlaams Belang) en Tobback (Vooruit) clashen over migratie: “U en uw collega’s van extreem­rechts schuiven last door”

    Op zondagmiddag gaan twee politieke toppers in debat in de studio van VTM NIEUWS. Vandaag zaten Tom Vandendriessche (Vlaams Belang) en Bruno Tobback (Vooruit), beide lijsttrekkers voor de Europese verkiezingen, samen aan tafel. Vooral toen het onderwerp migratie aan bod kwam, ging het er verhit aan toe tussen de twee politici. “Wat u en uw collega’s van extreemrechts doen, is de last doorschuiven naar andere landen en de mensen voorliegen”, zei Tobback, waarop Vandendriessche antwoordde dat de socialisten “de mensen in de steek hebben gelaten”.