Aangeboden door
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.
Je eigen zaak starten wordt makkelijker in 2018.
Volledig scherm
Je eigen zaak starten wordt makkelijker in 2018. © Shutterstock

Waarom je eigen zaak starten makkelijker wordt in 2018

Ah, die gigantische stapel papierwerk als je een eigen zaak wil starten, reden genoeg om je plannen op de lange baan te schuiven. Op twee fronten is er goed nieuws op komst: ontdek meteen of die wijzigingen ook gelden voor jouw sector en je dus de plannen voor je eigen zaak beter nog even laat rijpen.  

9 reacties

  • Leo Van der Vorst

    6 jaar geleden
    Ooit werd gekozen voor vakmensen die een zekere garantie gaven op de kwaliteit en veiligheid op het afgeleverde werk. Hoe gaat de consument vandaag beschermt worden?
  • Gerrie Maas-Slegers

    6 jaar geleden
    Dus als je je diploma Massage Therapist hebt behaald in Australië, kun je zonder meer je eigen zaak starten? Hier in Australië wordt er zelfs steeds meer gereglementeerd, om goed opgeleide therapisten te onderscheiden van therapisten zonder een gedegen opleiding. Je diploma zakt met deze nieuwe wetgeving in waarde.
  • Rik herkelbout

    6 jaar geleden
    De EU in verval, en voor wie werd deze wed gewijzigd ? Hoef men nog naar school te gaan ?
  • Rik herkelbout

    6 jaar geleden
    De EU in verval ! En voor wie ?
  • John Donné

    6 jaar geleden
    geweldig nieuws voor iedereen die wel de cursus bedrijfsbeheer of een vak gevolgd heeft na het school. om toch maar te kunnen beginnen als zelfstandige... vandaag is het zo, en morgen is het zo... ongelooflijk...