BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Dan toch verplicht attest van goed gedrag en zeden voor sportcoaches? Muyters "overweegt het"

Minister van Sport Philippe Muyters (N-VA) zet de deur nu toch op een kier om sportcoaches te verplichten om een attest van goed gedrag en zeden voor te leggen. Hij "overweegt" het, al moet het dan wel een "element zijn in een totaalaanpak", zei hij vandaag in 'De Ochtend' op Radio 1. "Zo'n attest is geen mirakeloplossing."

7 reacties

  • Tom Faes

    7 jaar geleden
    Draaien als de wind . Na een aantal dagen diep nadenken ( de grijze massa werkt bij de nva ministers aan de trage kant )toch een ommezwaai.
  • petra slunse

    7 jaar geleden
    Muyters leg ook eens een brief voor van goed gedrag en zedenfeiten maar uw verleden is ook niet rooskleurig en ge moet het niet ontkennen van onze vroegere jaren
  • Raoul Rouma

    7 jaar geleden
    Politici zouden dat ook moeten voorleggen.
  • yvan van royen

    7 jaar geleden
    Blij dat hij zijn kar heeft gekeerd, zijn eerste uitspraken waren totaal onbezonnen en een kaakslag voor de families die getroffen waren door ( varken ) Dutroux. Daarvoor is MODEL2 in het leven geroepen om mensen te screenen die met onze toekomstige generatie omgaan. wie niets te verbergen heeft zal zeker geen probleem hebben om dit aan te vragen in zijn gemeente ongeacht voor welke functie beroepshalve of als vrijwilliger.
  • Peter Nols

    7 jaar geleden
    Mijnheer heeft een paar copains die niet aan zo'n attest geraken, vandaar.